Dagelijks Woord

Meer over Verenigingen

Jeugdvereniging 'De Vuurkolom'

Ieder winterseizoen komen we om de drie weken op zondag bij elkaar na de middagdienst.  Alle jongeren tussen 12 en 16 jaar zijn van harte welkom! Na de middagdienst eten en drinken we eerst met elkaar.

Het doel van onze club is eenvoudig: jongeren op een eigentijdse manier in aanraking brengen met het Evangelie van Jezus Christus. Belangrijk hierbij is om de Bijbelse boodschap aan te sluiten bij jullie leefwereld. Met oog voor zowel Gods barmhartigheid als rechtvaardigheid. Wij willen hierbij vooral handvatten aanbieden om de boodschap van de Schrift in deze tijd, in deze maatschappij waarin wij leven concreet te maken voor het dagelijks leven. Daar waar het kan en moet soms de diepte in, maar vooral concreet en zoveel mogelijk gericht op de actualiteit.

Naast dit "hoofddoel" willen we  ook een gezellige avond met elkaar hebben in een omgeving waar iedereen zich veilig voelt. Humor, gezelligheid, serieus bezig zijn en leuke ontspannende activiteiten zijn daarbij de kernwoorden. Na een pauze doen we  vaak een spel, quiz of andere activiteit.

Tijdens het seizoen zijn er ook clubavonden waar wij bijvoorbeeld gaan bowlen, strandwandelen of een andere activiteit met elkaar doen. Dit is dan meestal op vrijdag- of zaterdagavond.

Naast deze standaard clubavonden doen we ook mee met activiteiten van de HHJO. Lijkt het jou leuk om eens te komen kijken, weet je dan meer dan welkom!  Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen met Peter Molenaar 06-15026963.

  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit