Dagelijks Woord

Meer over Verenigingen

Jeugdvereniging 21+

Bij ons in de gemeente is er een jongvolwassenkring voor jongeren vanaf 18 jaar.  Wij komen  elk winterseizoen bijeen o.l.v. Dhr. J. van Belzen.

Eén keer per maand komen we op zondagochtend na de dienst bij elkaar. We drinken dan eerst even een kop koffie/thee met vaak wat lekkers erbij. Ondertussen is er tijd om elkaar te ontmoeten en gezellig met elkaar te praten.

Elk seizoen behandelen we een boek, iedere bijeenkomst een hoofdstuk. Over het hoofdstuk wordt een kleine samenvatting gegeven en maken we met elkaar de vragen en bespreken we de antwoorden. De bijeenkomst duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Tijdens deze kring willen we samen op zoek gaan en de reis maken door Zijn Woord. En meer en meer zien waar God ons voor bedoeld heeft: namelijk door genade te leven tot Zijn eer. Het is fijn om als jongvolwassenen samen uit Gods Woord te lezen, het te overdenken en elkaar te bemoedigen in de strijd die dat met zich mee kan brengen.  We hopen dat je een beeld hebt gekregen van de jongvolwassenkring.  Wie weet tot ziens en zoals ze weleens zeggen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Van harte welkom!

J. van Belzen (06 - 5133 8669)

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit