Dagelijks Woord

Meer over Verenigingen

Club 'De Rank'

Beste jongens en meisjes, ben je tussen de 4 en de 12 jaar oud? Dan ben je van harte welkom bij ons op club ‘De Rank’. In het winterseizoen hebben we eens in de 2 weken club op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Je kunt ons dan vinden in schoolgebouw ‘De Rank’, Dorpsstraat-Oost 3a in Barendrecht.

We hebben op die avond twee verschillende groepen. De jongens en meisjes uit groep 1 t/m groep 4 en de jongens en meisjes uit groep 5 t/m 8.

Met de kinderen uit groep 1 t/m 4 gaan we eerst gezellig in de kring zitten, we vertellen wat, zingen, bidden en luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. Daarna drinken we wat en eten we wat lekkers.  En dan is het tijd om gezellig te gaan knutselen of een spel te doen. Of… we gaan gymmen in de gymzaal. Dat vinden we ook altijd erg leuk!

Met de jongens en meisjes uit groep 5 t/m 8 gaan we na het vertellen, zingen en bidden de Bijbel openen. We lezen met elkaar het stukje wat aan de beurt is, praten hier met elkaar over en maken daarna de vragen, puzzels of rebussen uit ons Bijbelstudieboekje. We gebruiken hiervoor de themaboekjes van de HHJO. Na de pauze met wat drinken en wat lekkers doen we vaak een leuk spel of een gave knutselopdracht. En wij gymmen natuurlijk ook graag!

Aan het einde van het seizoen gaan we altijd een dagje met elkaar uit om het seizoen af te sluiten.

Of je nu al vaak op de club geweest bent, of nog nooit: we vinden het leuk om je te ontmoeten! Dus kom gerust eens kijken of bel als je vragen hebt! Tot ziens!

Erica Blok (0180 844 130 of derank@hhgbarendrecht.nl)

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit